Overlijdensrisicoverzekering

De Overlijdensrisicoverzekering is geschikt voor iedereen die nabestaanden financiële zekerheid bij overlijden wil bieden. 

Als de verzekering aan de hypotheek is gekoppeld, wordt het bedrag (gedeeltelijk) afgelost op de hypotheek. Zodat de nabestaanden in het huis kunnen blijven wonen. U kunt de verzekering ook afsluiten met een ander doel. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat uw nabestaanden dezelfde levensstandaard kunnen aanhouden als voorheen, de huur doorbetaald kan worden, om de studie van uw kinderen zeker te stellen of om te voorkomen dat uw nabestaanden plotseling te maken krijgen met erfbelasting.

Ook voor de financiële continuïteit van een onderneming kan een overlijdensrisicoverzekering worden afgesloten, denk aan:

  • Het uitkopen van de nabestaanden van een overleden compagnon;
  • Het afdekken van de financiële risico’s van het overlijden van een sleutelfiguur;
  • De compensatie van een belastingclaim over Fiscale Oudedagsreserve of DGA pensioen Eigen Beheer die vrijvalt als de ondernemer of DGA overlijdt.

Bij Zorgeloos Financieel Advies help ik je graag op weg. Maak nu gelijk een vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie op. Want jij wilt toch ook weten waar je aan toe bent? Bel + 31 6 43 20 54 00.

Wij werken met meer dan 30 hypotheekaanbieders